Skozi skupinski proces in izkustvene vaje je namera delavnice tudi priti tudi v stik z deli, ki nam morda niso najbolj prijetni, pa so vselej del nas. Skozi delavnico želiva na ta način podpreti celostni pogled nase in tako bolj polno doživljanje sebe.

Kontaktiraj nas

Raziskovanje povezujeva s samopodobo, ki predstavlja našo predstavo o tem, kaj in kdo smo. Predstavlja posameznikovo celovito doživljanje samega sebe (misli, občutke, predstave o sebi in svojem telesu, sposobnosti, lastnosti, uspehe, neuspehe…) in tvori množico odnosov do sebe. Včasih se ti odnosi vzpostavijo na ravni izven našega zavedanja, kar nam lahko onemogoča dober stik sabo in z drugimi ljudmi. Začne se razvijati že v zgodnjem otroštvu in je proces, ki se spreminja.

 

Namen je tudi raziskati, kako doživljam svoj duševni, vedenjski in telesni vidik. Krepitev dobre samopodobe se lahko začne šele, ko začnemo spoznavati, kaj si zares mislimo o sebi in kako se doživljamo.

Cilj je priti v stik z različnimi vidiki sebe in prepričanji ter skozi spoznavanje različnih načinov spodbujati raziskovanje samih sebe tudi po koncu delavnice.

Špela Vončina Gajšek

Predvsem zaupam v to, da ima vsak posameznik v sebi moč, da svoje življenje živi na podlagi lastnih odločitev in prevzame odgovornost za svoja dejanja. Sem kreativna duša in kreativnost v vseh oblikah vnašam tudi v svoje delo. Verjamem pa tudi, da kdaj pomaga, če ne jemljemo vsega tako resno in poskusimo ohraniti svoj smisel za humor.

spela0gajsek@gmail.com

Ana Pekolj

Moje življenje je v tem trenutku polno učenja in spoznavanja novega. Najdragocenejše mi je postalo biti prisotna in spontana. Na svoji poti lovim načine, kako to biti in prinesti avtentično sebe v odnose in svet. Psihoterapija in delavnice me opogumljajo k temu, da poskušam biti še bolj resnična in odprta za druge in tudi za vse, kar sama nosim v sebi.

ana.pekolj@gmail.com

+386 31 556 581